tag:blogger.com,1999:blog-8082645274987623416.post81996561041355716..comments2016-01-29T15:33:20.863+01:00Comments on Måltidsbloggen: Frukost hos ÄldrecentrumSara Johansson, Livsmedelsverkethttp://www.blogger.com/profile/16461957989436214666noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8082645274987623416.post-16037033994077343652011-12-16T15:38:28.860+01:002011-12-16T15:38:28.860+01:00Tack för dina tankar, du pekar på många viktiga bi...Tack för dina tankar, du pekar på många viktiga bitar. Att laga en bra måltid är inte lätt och inte skoj om jag inte har kunskap, intresse eller tid. <br />Vi hoppas att kompetenscentret, när det är färdigutbyggt, ska kunna förmedla kunskap, skapa intresse och hjälpa till att bygga organisationer där måltiden prioriteras.Inger Stevén, Livsmedelsverkethttps://www.blogger.com/profile/10874964783465733708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8082645274987623416.post-84116271372500519202011-12-01T13:29:09.096+01:002011-12-01T13:29:09.096+01:00Det finns flera hinder,anser jag.
Okunskap om vikt...Det finns flera hinder,anser jag.<br />Okunskap om vikten av en god måltid,<br />ointresse av matlagning,<br />brist på tid man är alltid tvungen att prioritera mellan alla arbetsuppg.som man ska göra och då kommer maten ofta i sista hand.<br />Och en arbetsledn.som tycker att man ska göra matsedlar,beställa,sköta hygien i förråden på "kvart".Anonymousnoreply@blogger.com