onsdag 19 november 2014

Årets måltidsprofil - det är vi det!

Nu har det gått drygt en vecka sedan som vi  
Fr v Eva, Anna-Karin, Lena och Inger.  
 
fick utmärkelsen "Årets måltidsprofil" på Operakällaren i Stockholm. Vi njuter fort-farande. Så häftigt och roligt att vi som medarbetare på en statlig myndighet tilldelas en sådan utmärkelse.

Motiveringen löd "Nationellt kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg är vinnare av årets måltidsprofil för att med relevans, inlevelse och kompetens ökat kunskapen om den offentliga gastronomin - såväl internt på Livsmedelsverket som externt i måltidssverige".

Att få denna uppmuntran efter dryga tre års intensivt lagarbete i vårt projekt är såklart jättekul - TACK Magasin Måltid och ni som nominerade oss!

Stort grattis till Åsa Kullberg, måltidschef i Linköpings kommun som vid samma tillfälle tilldelades utmärkelsen "Årets Werner" för att hon i Werner Vögelis anda på ett förtjänstfullt sätt har värnat och främjat svensk matkultur. Motsvarande utmärkelse för den privata restaurangsidan fick Håkan Törnström från Göteborg, även han med ett engagemang och äkta intresse för måltider i vård, skola och omsorg.


Eva Anna-Karin Inger Lena och Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar