tisdag 10 mars 2015

Livsmedelsverkets nya webb är här!

Igår öppnade vi upp vår nya webbplats. Den nya webben är betydligt enklare - oavsett om du använder dator, mobil eller platta – men också mycket snyggare. Hoppas ni håller med! Ni hittar Kompetenscentrums sidor genom den stora startpuffen på startsidan eller via huvudrubriken ”Matvanor, hälsa och miljö”. Alla våra webbsidor har reviderats.


Observera att om ni idag har länkar till specifika sidor på vår gamla webbplats så fungerar inte de längre. Vårt tips är att ni letar upp motsvarande sida på den nya webbplatsen alternativt länkar till startsidan www.livsmedelsverket.se.


Vi söker goda exempel!


På Kompetenscentrums sidor återkommer sidan ”Inspiration och tips” under alla målgrupper – förskola, skola, äldreomsorg, sjukhus och gruppbostad. Syftet med dessa sidor är att vi ska inspirera och lära av varandra. Vi söker nu goda exempel från alla olika verksamheter! Allra helst vill vi ha fina bilder (med så bra kvalitet som möjligt) som illustrerar det exempel, citat, idé etc. som ni delar med er av. Så fatta pennan/tangentbordet och kameran, men lämna Jante hemma! Skicka in era goda exempel och bilder till karin.lilja@slv.se.
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar