torsdag 25 juni 2015

Boka in årets branschdagar!Den 9–12 november bjuder Livsmedelsverket in till en Mat- och måltidskonferens − fyra fullmatade dagar kring offentliga måltider och folkhälsoarbete för bra matvanor. Anmälan öppnar den 1 september, men boka redan nu in de dagar som intresserar just dig − och sprid gärna till kollegor!

Precis som i fjol startar vi med en nätverksdag för nätverket Mat, måltider och funktionsnedsättning. På tisdagen den 10 november är det branschdag för måltider i vård, skola och omsorg – det vill säga fullt fokus på offentliga måltider!

Den 11 november informerar Livsmedelsverket om sitt arbete för att främja bra matvanor. Givetvis kommer de offentliga måltiderna att ta stor plats även denna dag. Nytt för i år är att vi förlänger konferensen med ytterligare en dag, denna med fokus på kommunalt och regionalt folkhälsoarbete kring bra matvanor. Målgrupperna för de olika dagarna kommer alltså att variera något.

Mer information finns på vår webbplats www.livsmedelsverket.se/maltidskonferens. Programmet fylls på successivt. Anmälningstid 1–30 september.

Flyer för spridning (PDF)Glöm Jante – visa upp er för branschen!

Under branschdagarna vill vi, likt i fjol, visa upp spännande projekt eller aktiviteter som bidragit till att utveckla måltiderna i kommuner och landsting. I anslutning till konferenssalen finns plats för utställare. Den ytan vill vi på tisdagen och torsdagen fylla med inspiration från hela landet.

Platsen för varje utställare består av ett bord och plats för en roll-up eller liten skärm. Antalet är begränsat så vi förbehåller oss rätten att göra urvalet om intresset är stort. Det för att kunna presentera ett så brett register av aktiviteter och projekt som möjligt.

Maila intresse och en kort beskrivning av ert projekt/aktivitet till Karin Lilja, karin.lilja@slv.se, senast den 16 oktober.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar