torsdag 17 september 2015

Livsmedelsverkets Mat- och måltidskonferens – anmälan är öppen!



Nu är det hög tid att anmäla dig till Livsmedelsverkets Mat- och måltidskonferens 9-12 november. Välj de dagar som intresserar just dig - och sprid gärna inbjudan till kollegor!

Vi startar måndagen den 9 november med en nätverksdag för nätverket Mat, måltider och funktionsnedsättning. På tisdagen den 10 november är det branschdag för måltider i vård, skola och omsorg – det vill säga fullt fokus på offentliga måltider!

Den 11 november informerar Livsmedelsverket om sitt arbete för att främja bra matvanor. Givetvis kommer de offentliga måltiderna att ta stor plats även denna dag. Nytt för i år är att vi förlänger konferensen med ytterligare en dag, denna med fokus på kommunalt och regionalt folkhälsoarbete kring bra matvanor. Målgrupperna för de olika dagarna kommer alltså att variera något.

Läs mer och anmäl er till konferensen här. Sista dag för anmälan är den 9 oktober.

Flyer för spridning (PDF)


Ta tillfället i akt och visa upp allt bra ni gör!

I anslutning till konferenssalen finns plats för utställare. Den ytan vill vi under tisdagen och torsdagen fylla med inspiration från hela landet. Har ni gjort projekt/aktiviteter som bidragit till att utveckla måltiderna i er kommun/landsting/region? Visa upp det på vår konferens – tillsammans inspirerar vi varandra!

Platsen för varje utställare består av ett bord och plats för en roll-up eller liten skärm. Maila intresse och en kort beskrivning av ert projekt/aktivitet till Karin Lilja, karin.lilja@slv.se, senast den 16 oktober.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar