onsdag 21 december 2011

God jul!


Nu har vi varit i gång tre månader i vårt projekt – kära nån, vart tog den tiden vägen?! Vilka spännande månader det har varit. Så många människor vi har mött som engagerar sig i måltidsfrågorna runt om i landet!
De här tre månaderna har varit en period med väldigt skiftande arbetsuppgifter. En stor del av tiden har vi lagt på att träffa er som arbetar för eller i branschen.

Vissa dagar har våra pannor legat i djupa veck då vi gemensamt försökt att formulera och konkretisera vårt uppdrag. Det finns mycket att ta itu med och det gäller att prioritera rätt saker.
Nu sänker vi farten över helgerna och samlar nya krafter inför vårens arbete. Vi möts här på bloggen igen efter Trettonhelgen!
Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

3 kommentarer:

 1. Detsamma. Kul att ni skapat denna blogg.

  SvaraRadera
 2. Hej på er, så här mitt under julledigheten så jobbar min hjärna för högtryck med branschfrågor. Vi i Kost & Näring kommer att lägga en del fokus på bristerna i Dabas under våren. Här tror jag att vi skulle kunna göra en insats tillsammans. För att kunna näringsberäkna t ex en skollunch så behövs lämpliga näringsvärden och som det ser ut idag så är inte Dabas tillförlitligt. Det här uppmärksammade oss Karin Lilja på och jag vet att ni känner till det här också. Hör gärna av er!
  Marianne Schröder Maagaard

  SvaraRadera
 3. Hej Marianne! Detta är en av frågorna som vi måste finna en lösning på. Frågan har diskuterats internt på Livsmedelsverket under hösten. Den 9:e januari träffar vi Karin Lilja för att bland annat diskutera detta. Vi hör av oss till er efter helgerna för att komma överens om hur vi kan samarbeta kring frågan.

  SvaraRadera