tisdag 24 april 2012

Vill du vara med i ett angeläget nätverk?

Om du hör till dem som i ditt yrke möter personer med intellektuella funktionsnedsättningar, så känner du till att de individuella förutsättningarna i denna grupp är väldigt varierade. Men många har svårigheter förknippade med mat, måltider och nutrition.

Livsmedelsverket tar nu initiativ till ett nätverk för att underlätta erfarenhetsutbyte mellan personer som arbetar övergripande med dessa frågor. Vi börjar med en mejlgrupp för att se hur många som är intresserade av att delta. Vi bjuder även in till ett eller ett par möten om året.

Vi hoppas också att nätverket blir ett sätt att samla idéer som vi kan presentera på Livsmedelsverkets webbplats, så att fler kan få hjälp att utveckla sin verksamhet.

Vill du vara med i nätverket, eller känner du någon som du tror är intresserad av att vara med? Mejla uppgifter om: namn, e-post adress, organisation samt kort beskrivning av hur du arbetar med denna fråga till inger.steven@slv.se. Glöm inte att skriva att du godkänner att vi sparar ditt namn och dina kontaktuppgifter. Hör av dig, gärna innan den 18 maj! Efter detta datum hoppas vi kunna dra igång nätverket.

2 kommentarer:

  1. Hoppas nu att många som är intresserade anmäler sig. Detta nätverket behövs verkligen!

    SvaraRadera