torsdag 18 oktober 2012

Film - Lära med Måltiden

Från och med i dag kan ni se vår nyligen inspelade film "Lära med Måltiden". En film som vi önskar  ska inspirera till att skolmåltiden bättre än i dag används som en integrerad del av skolans arbete.
Jag har haft den stora förmånen att vara med vid filminspelningen och jag fick nypa mig i armen flera gånger för att förvissa mig om att det jag var med om var sant. 

Filmen visar på vilken potential det finns med skolmåltiderna. Jag fick på skolan förmånen att träffa skolledning, pedagoger och kökspersonal som arbetar mot gemensamma mål för barnens bästa. 
Inspelningen gjordes en dag i slutet av augusti  när regnet öste ner, att ställa in utematlagningen bara för att regnade fanns från skolans sida inte en tanke på. Det var bara för mig och det ytterst flexibla filmteamet att ta på oss regnkapporna och fälla upp paraplyt över filmkameran och hänga på!

Resultatet hittar ni via nedanstående länk - hoppas att den ger er inspiration till att, än mer än i dag, få in skolmåltiden som en integrerad del av skolans verksamhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar